070 - 31 31 000 info@vastrecht.com

Family Office

Het Vastrecht Family Office is er voor de vermogende ondernemer of particulier die het management van zijn vermogen graag delegeert. Vastrecht Family Office is er ook voor u als u behoefte hebt aan één adviseur die alle zakelijke beslommeringen regelt: aanspreekpunt is voor mijn andere adviseurs. Vastrecht Family Office is er ook als u “over het graf heen” zaken te regelen hebt.
Vastrecht Family Office zorgt voor samenhang tussen de financiële, fiscale, juridische en bancaire aspecten van uw vermogensbeheer. Wij doen dat in overleg met uw andere adviseurs zoals uw bankier, notaris en vermogensbeheerder. Door onze hulp zijn vragen als onderstaand voor u geen zorgen meer.

Het Family Office van Vastrecht bestaat uit Willemijn van Sandick, Ad Smit, Andre Zwijnenburg en Harriet Poolman. Wij zijn er voor u en met u, op de momenten dat het er toe doet. Dat is de essentie van het Vastrecht Family Office.

Family Office vragen

Besteedbaar vermogen

Ik heb vermogen. Maar hoeveel heb ik eigenlijk te besteden? Rekening houdend met:
a. Omvang van mijn inkomsten,
b. Ondernemingsplannen,
c. Reserveringen voor slechte beleggingsjaren,
d. Reservering voor de oude dag,
e. Reserveringen voor jaren met hoge kosten (studerende kinderen, verzorging op hoge leeftijd),
f. Mijn wensen omtrent vermogensoverdracht tijdens leven (bijvoorbeeld om kinderen te helpen een huis te komen);

Oplossing: Vastrecht brengt uw huidige en wenselijke bestedingspatroon in kaart.

Executeur
Ik ben op zoek naar iemand die onpartijdig en deskundig mijn erfenis kan afwikkelen. Als executeur. En misschien ook naar iemand die kan optreden als bewindvoerder voor de minderjarige of jongvolwassen erfgenamen. Of naar een zaakwaarnemer, te benoemen in mijn levenstestament.

Oplossing: Vastrecht vervult deze functies regelmatig.

Erfenis fiscaal vriendelijk maken

Ik weet ongeveer wat mijn erfenis zal zijn en wie mijn erfgenamen worden. Hoe zorg ik dat mijn erfenis fiscaal vriendelijk mijn erfgenamen bereikt?

Oplossing: Vastrecht geeft antwoord, rekening houdend met andere dan fiscale aspecten. U wilt bijvoorbeeld dat kinderen pas vanaf zekere leeftijd (25? 30?) daadwerkelijk over vermogen kunnen beschikken.

Erfenis overzichtelijk houden

Mijn vermogen bevat erfenissen met de verplichting om deze door te geven, een vermogen waarvan ik slechts vruchtgebruik heb of fideï commissair vermogen dat ik apart moet houden van mijn overig vermogen om het door te kunnen geven. Hoe houd ik een en ander in mijn vermogen gescheiden en overzichtelijk zodat er t.z.t. bij mijn overlijden geen puzzels achterblijven?

Oplossing: Vastrecht kan de vereiste administratie voor u voeren.

Trouwen

Ik ga trouwen. Vanwege mijn familievermogen maak ik graag bijzondere afspraken met mijn aanstaande. Waar moet ik aan denken?

Oplossing: Vastrecht denkt mee, vanuit de filosofie van behoud voor de volgende generatie.

Voor ondernemers

Ik ben ondernemer. Dat gaat allemaal goed en is onder controle (Vastrecht verzorgt misschien uw administratie en aangiften?). Maar wat gebeurt er met de onderneming als mij plotseling iets overkomt?

Oplossing: Vastrecht brengt met u in kaart wat er dan zou moeten gebeuren en regelt waar mogelijk, met volmachten, legaten etc, dat het zo zal lopen.

Zakelijke post

Ik heb door alle zakelijke post geen overzicht meer.

Oplossing: U kunt Vastrecht opgeven als postadres aan alle instanties.

Neem contact op met:

Willemijn van Sandick

Willemijn van Sandick

Directeur en belastingadviseur

André Zwijnenburg

André Zwijnenburg

Belastingadviseur

Harriët Poolman

Harriët Poolman

Secretaresse

Elly Brockx

Elly Brockx

Secretaresse