Vastrecht Belastingadviseurs

Vastrecht Belastingadviseurs is een klein, hoogwaardig kantoor dat adviezen, aangiften en administraties verzorgt op elk belastingtechnisch gebied.

Alle Vastrecht-adviseurs hebben een gedegen fiscale achtergrond – een duidelijke kwaliteitsgarantie. Bovendien aarzelt Vastrecht niet om externe deskundigheid in te schakelen als dat nodig is of efficiënter blijkt. U kunt daarbij denken aan een advocaat of notaris, maar ook – als de problematiek daarom vraagt – aan een externe gespecialiseerde fiscalist. Onze Vastrecht-adviseurs nemen deel aan diverse collegiale netwerken. Door onderlinge kennisuitwisseling en gezamenlijke vakstudie bieden deze netwerken de mogelijkheid de kwaliteit van ons werk te vergroten. Want, hoe goed we ook overweg kunnen met een rekenmachine, soms is het geheel gewoonweg meer dan de som der delen. Synergie: met samenwerken bereiken we meer.

Vastrecht staat voor toewijding: voor serieus toewerken naar gestelde doelen en voor het niet stoppen tot er een oplossing gevonden is. Wij zorgen er proactief voor dat uw fiscale zaken op orde zijn en laten u niet vallen als het even wat moeilijker gaat. Onze toewijding komt voort uit betrokkenheid bij de mensen en de wereld om ons heen. In het verlengde daarvan werken wij gedeeltelijk onbezoldigd voor enkele non-profitorganisaties. Daarnaast bieden we sommige particuliere cliënten met een ‘respectabele leeftijd’ zorg en ondersteuning die de fiscaliteit overstijgt.

Veel cliënten hebben behoefte aan vaste prijzen – iets dat niet gebruikelijk is in onze branche. Bij Vastrecht is voor elke opdracht echter een vaste prijsafspraak mogelijk. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Vastrecht podium

Vastrecht geeft graag het podium aan haar cliënten, waarbij een bijzondere plaats is ingeruimd voor hartverwarmende goede doelen, voor mensen die hun energie geven aan het verbeteren van het lot van anderen. Vastrecht ondersteunt hen met schenkingen en/of door te werken voor gereduceerd tarief.

Hieronder volgt een wisselende presentatie van ondernemers die wij graag de gelegenheid geven zich aan u voor te stellen, en van non-profit organisaties die wij ondersteunen. Wilt u, cliënt, zich hier ook presenteren, laat u het ons dan weten?

Ondernemingen

Expositie Pulchri Studio: Joop Polder Schilderijen

Attached Language Services

zorgt voor vertaling van en naar vrijwel elke taal. Accuratesse en snelheid vormen samen de formule die Attached een waardevolle partner maakt.

Website

Scenting Flowers

ofwel Geurende Bloemen is gespecialiseerd in bijzonder bloemwerk voor grote en kleine evenementen. Kwaliteit, stijl, creativiteit en passie voor bloemen zijn de kenmerken van het bedrijf in de Haagse binnenstad.

Website

Begin! Zeven sleutels voor je nieuwe leven

is een boek van personal life coach Patty Harpenau voor iedereen die, om wat voor reden dan ook, een nieuw leven wenst. Willemijn van Sandick schreef het voorwoord: “Patty vertelt uit eigen ervaring dat je sterker en rijker uit tegenslag kunt komen, en hoe je dat doet. Het werkt, ik heb het zelf bij Patty zien gebeuren.”

Website

Cometa Culinair

is de vliegende keuken van cateraar en kok aan huis Michiel de Vlieger. Met zijn gespecialiseerde kennis en ruime ervaring maakt Cometa Culinair van elke lunch, receptie, diner of feest een succes.

Website

Non-profit organisaties

Extra Kerstnieuws – Schuldhulpmaatje

Andre Zwijnenburg:
Mijn goede doel voor kerst is extra aandacht voor Schuldhulpmaatje.

De Stichting SchuldHulpMaatje heeft als doel, geïnspireerd door een Bijbelse motivatie, het voorkómen en oplossen van financiële schuldenproblematiek. Ook het bieden van medemenselijkheid voor hen die in financiële schulden terecht zijn gekomen, maakt onlosmakelijk onderdeel uit van de doelstelling van de stichting.

De Stichting SchuldHulpMaatje is een vrijwilligersorganisatie. De projecten worden uitgevoerd door vrijwilligers; de maatjes.
Met de begeleiding door maatjes helpt SchuldHulpMaatje cliënten die werken aan een ordening van hun administratie, budgettering van hun uitgaven en afstemming met de gemeentelijke instanties Preventie op het voorkómen van schulden is tevens aan de orde evenals het onderzoeken van de mogelijkheden voor verbetering van hun inkomenspositie.

Als maatje heb ik een ouder echtpaar begeleid om weer overzicht te krijgen in hun financiële situatie. Dit doe ik door samen oplossingen te bedenken. Het echtpaar leert zo om zelf de regie te nemen over hun financiële situatie. Daarnaast merk ik dat door er te zijn voor de mensen, dit al veel steun geeft.

Stichting Rusthof

Hofje “De Rusthof” werd in 1841 door Elisabeth Groen van Prinsterer – van der Hoop gesticht en is één van de ongeveer 10 nog bestaande liefdadigheidshofjes in Den Haag. Het ligt in het centrum van Den Haag achter het Lange Voorhout. Het hofje is een rijksmonument. Willemijn van Sandick is een van de bestuursleden van deze stichting.

Rusthof bezoeken?
Hofje Rusthof is gelegen aan de Parkstraat 41-61, vlak achter het Lange Voorhout, in Buurtschap Centrum 2005 midden in Den Haag.

Bezoektijden
Het hofje is te bezichtigen dagelijks van 10.00 – 17.00 uur
Houdt u zich dan wel a.u.b. aan het volgende:
– respecteer de privacy van de bewoners. Kijk niet bij de mensen naar binnen.
– respecteer de rust van het hofje.

Ipse de Bruggen

zorgt voor mensen met een (verstandelijke) handicap, met wooneenheden, dagbestedingen, behandelcentra, etc. De Vrienden van Ipse de Bruggen maken daarbij zaken mogelijk waarvoor via AWBZ en anderszins geen geld is. Willemijn van Sandick van Vastrecht is secretaris van het bestuur van de Vrienden

Onze medewerkers

image

Willemijn van Sandick

Directeur & belastingadviseur
image

Elisabeth van Dijk

Directiesecretaresse
image

Harriet Poolman

Office manager
image

Ad Smit

Belastingadviseur
image

Andre Zwijnenburg

Belastingadviseur
image

Ward van der Torren

Adviseur ondernemers
image

Magda Tatera

Assistent ondernemers
image

Paul Storm

Adviseur ondernemers
image

Laura Overes

Assistent ondernemers
image

Gerald van Petersen

Adviseur ondernemers
image

Steven van der Werff

Belastingadviseur
image

Marius Meijer

Accountant
image

Frans van der Deijl

Belastingadviseur