Vastrecht Belastingadviseurs

Vastrecht Belastingadviseurs is een klein, hoogwaardig kantoor dat adviezen, aangiften en administraties verzorgt op elk belastingtechnisch gebied.

Alle Vastrecht-adviseurs hebben een gedegen fiscale achtergrond – een duidelijke kwaliteitsgarantie. Bovendien aarzelt Vastrecht niet om externe deskundigheid in te schakelen als dat nodig is of efficiënter blijkt. U kunt daarbij denken aan een advocaat of notaris, maar ook – als de problematiek daarom vraagt – aan een externe gespecialiseerde fiscalist. Onze Vastrecht-adviseurs nemen deel aan diverse collegiale netwerken. Door onderlinge kennisuitwisseling en gezamenlijke vakstudie bieden deze netwerken de mogelijkheid de kwaliteit van ons werk te vergroten. Want, hoe goed we ook overweg kunnen met een rekenmachine, soms is het geheel gewoonweg meer dan de som der delen. Synergie: met samenwerken bereiken we meer.

Vastrecht staat voor toewijding: voor serieus toewerken naar gestelde doelen en voor het niet stoppen tot er een oplossing gevonden is. Wij zorgen er proactief voor dat uw fiscale zaken op orde zijn en laten u niet vallen als het even wat moeilijker gaat. Onze toewijding komt voort uit betrokkenheid bij de mensen en de wereld om ons heen. In het verlengde daarvan werken wij gedeeltelijk onbezoldigd voor enkele non-profitorganisaties. Daarnaast bieden we sommige particuliere cliënten met een ‘respectabele leeftijd’ zorg en ondersteuning die de fiscaliteit overstijgt.

Veel cliënten hebben behoefte aan vaste prijzen – iets dat niet gebruikelijk is in onze branche. Bij Vastrecht is voor elke opdracht echter een vaste prijsafspraak mogelijk. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

W.(Willemijn) M.E. van Sandick is directeur – eigenaar van Vastrecht. Bekijk hier haar CV.

Ons Team

image

Willemijn van Sandick

Directeur & belastingadviseur
image

Elisabeth van Dijk

Directiesecretaresse
image

Harriet Poolman

Office manager
image

Ad Smit

Belastingadviseur
image

Andre Zwijnenburg

Belastingadviseur
image

Ward van der Torren

Adviseur ondernemers
image

Magda Tatera

Assistent ondernemers
image

Paul Storm

Adviseur ondernemers
image

Laura Overes

Assistent ondernemers
image

Gerald van Petersen

Adviseur ondernemers
image

Steven van der Werff

Belastingadviseur
image

Marius Meijer

Accountant
image

Frans van der Deijl

Belastingadviseur
image

Johannes Nysingh

Privacy Officer