Vastrecht Belastingadviseurs

Vastrecht Belastingadviseurs is een klein, hoogwaardig kantoor dat adviezen, aangiften en administraties verzorgt op elk belastingtechnisch gebied.

Alle Vastrecht-adviseurs hebben een gedegen fiscale achtergrond – een duidelijke kwaliteitsgarantie. Bovendien aarzelt Vastrecht niet om externe deskundigheid in te schakelen als dat nodig is of efficiënter blijkt. U kunt daarbij denken aan een advocaat of notaris, maar ook – als de problematiek daarom vraagt – aan een externe gespecialiseerde fiscalist. Onze Vastrecht-adviseurs nemen deel aan diverse collegiale netwerken. Door onderlinge kennisuitwisseling en gezamenlijke vakstudie bieden deze netwerken de mogelijkheid de kwaliteit van ons werk te vergroten. Want, hoe goed we ook overweg kunnen met een rekenmachine, soms is het geheel gewoonweg meer dan de som der delen. Synergie: met samenwerken bereiken we meer.

Vastrecht staat voor toewijding: voor serieus toewerken naar gestelde doelen en voor het niet stoppen tot er een oplossing gevonden is. Wij zorgen er proactief voor dat uw fiscale zaken op orde zijn en laten u niet vallen als het even wat moeilijker gaat. Onze toewijding komt voort uit betrokkenheid bij de mensen en de wereld om ons heen. In het verlengde daarvan werken wij gedeeltelijk onbezoldigd voor enkele non-profitorganisaties. Daarnaast bieden we sommige particuliere cliënten met een ‘respectabele leeftijd’ zorg en ondersteuning die de fiscaliteit overstijgt.

Veel cliënten hebben behoefte aan vaste prijzen – iets dat niet gebruikelijk is in onze branche. Bij Vastrecht is voor elke opdracht echter een vaste prijsafspraak mogelijk. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Vastrecht podium

Vastrecht geeft graag het podium aan haar cliënten, waarbij een bijzondere plaats is ingeruimd voor hartverwarmende goede doelen, voor mensen die hun energie geven aan het verbeteren van het lot van anderen. Vastrecht ondersteunt hen met schenkingen en/of door te werken voor gereduceerd tarief.

Hieronder volgt een wisselende presentatie van ondernemers die wij graag de gelegenheid geven zich aan u voor te stellen, en van non-profit organisaties die wij ondersteunen. Wilt u, cliënt, zich hier ook presenteren, laat u het ons dan weten?

Ondernemingen

TENTOONSTELLING METAMORPHOSES

Graag nodigen wij u van harte uit voor de tentoonstelling METAMORPHOSES met de nieuwste werken van Linda Overzee, waaronder een spectaculair vierluik van 720 x 210 cm., dat de naam van de expositie draagt en de seizoenen verbeeldt.

Project 2.0 / Gallery
Noordeinde 57
2514 GC Den Haag

www.project20.nl

Attached Language Services

zorgt voor vertaling van en naar vrijwel elke taal. Accuratesse en snelheid vormen samen de formule die Attached een waardevolle partner maakt.

Website

Scenting Flowers

ofwel Geurende Bloemen is gespecialiseerd in bijzonder bloemwerk voor grote en kleine evenementen. Kwaliteit, stijl, creativiteit en passie voor bloemen zijn de kenmerken van het bedrijf in de Haagse binnenstad.

Website

Begin! Zeven sleutels voor je nieuwe leven

is een boek van personal life coach Patty Harpenau voor iedereen die, om wat voor reden dan ook, een nieuw leven wenst. Willemijn van Sandick schreef het voorwoord: “Patty vertelt uit eigen ervaring dat je sterker en rijker uit tegenslag kunt komen, en hoe je dat doet. Het werkt, ik heb het zelf bij Patty zien gebeuren.”

Website

Cometa Culinair

is de vliegende keuken van cateraar en kok aan huis Michiel de Vlieger. Met zijn gespecialiseerde kennis en ruime ervaring maakt Cometa Culinair van elke lunch, receptie, diner of feest een succes.

Website

Non-profit organisaties

Steun Jong Talent

samen met het Koninklijk Conservatorium, een van de meest vooraanstaande internationale conservatoria. Het eindniveau van de studenten en de begeleiding door hun docenten zijn door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie als excellent beoordeeld. Voor de financiering van studiebeurzen om aankomende studenten met talent, ongeacht hun achtergrond of afkomst, de kans te geven zich verder te ontplooien, is er Steun Jong Talent.

Ipse de Bruggen

zorgt voor mensen met een (verstandelijke) handicap, met wooneenheden, dagbestedingen, behandelcentra, etc. De Vrienden van Ipse de Bruggen maken daarbij zaken mogelijk waarvoor via AWBZ en anderszins geen geld is. Willemijn van Sandick van Vastrecht is secretaris van het bestuur van de Vrienden

Stichting vrienden van het Alyn Hospital

Arnold en Ruben (klanten van Vastrecht) op de fiets.
http://arnoldopdefiets.nl/

Dit jaar gaan Arnold en Ruben samen deelnemen aan de WHEELS OF LOVE voor het ALYN kinderziekenhuis in Jerusalem van 28 oktober tot en met 1 november 2018.

Met deze 5 daagse fiets tocht in het zuiden van Israel willen zij fondsen werven voor de kinderen in Alyn met een fysieke beperking. Het ziekenhuis helpt ongeacht religieuze of etnische achtergrond.( zie ook: www.alyn.org/about-us/about-alyn-hospital)

Voor de kinderen van Alyn gaan we op de fiets en hoop op jullie steun.

Je kunt je gift overmaken naar:
Stichting vrienden van het Alyn Hospital (is een ANBI)
NL63ABNA0608247529
Onder vermelding: Arnold & Ruben Troostwijk
De gift is aftrekbaar en natuurlijk ontvang je een bevestiging van je sponsoring.

Onze medewerkers

image

Willemijn van Sandick

Directeur & belastingadviseur
image

Elisabeth van Dijk

Directiesecretaresse
image

Harriet Poolman

Office manager
image

Ad Smit

Belastingadviseur
image

Andre Zwijnenburg

Belastingadviseur
image

Ward van der Torren

Adviseur ondernemers
image

Magda Tatera

Assistent ondernemers
image

Paul Storm

Adviseur ondernemers
image

Laura Overes

Assistent ondernemers
image

Gerald van Petersen

Adviseur ondernemers
image

Steven van der Werff

Belastingadviseur
image

Marius Meijer

Accountant
image

Frans van der Deijl

Belastingadviseur