070 - 31 31 000 info@vastrecht.com

Vastrecht podium

Vastrecht geeft graag het podium aan haar cliënten, waarbij een bijzondere plaats is ingeruimd voor hartverwarmende goede doelen, voor mensen die hun energie geven aan het verbeteren van het lot van anderen. Vastrecht ondersteunt hen met schenkingen en/of door te werken voor gereduceerd tarief.

Hieronder volgt een wisselende presentatie van ondernemers die wij graag de gelegenheid geven zich aan u voor te stellen, en van non-profit organisaties die wij ondersteunen.

Wilt u, cliënt, zich hier ook presenteren, laat u het ons dan weten?
Neem contact met ons op.

Ondernemingen

Shields

Met trots presenteren wij het nieuwe product en merk mondkapjes van Shields. Shields zijn speciale mondkapjes die geschikt zijn voor iedereen zodat je geen beroep hoeft te doen op de schaarse medische mondmaskers die de medische zorg zelf zo hard nodig heeft. Ze zijn gemaakt van mooie stoffen die goed ademen en zacht zijn voor je gezicht. Bekijk deze bijlage!

Aanrader! Boek: Tango van Bedrog - Pieter de Nooij

Wat gebeurt er als een multinational plotseling op de rand van de afgrond komt te staan? Hoe  ‘Radeloos is het Bestuur’? … en het personeel? Maar ook: wat zijn de zakelijke gebruiken in Argentinië? En welke invloed hebben de vreselijke jaren ’70 in Argentinië nog steeds op het dagelijks leven aldaar?

Dit alles en nog veel meer staat te lezen in de Corporate Thriller: TANGO VAN BEDROG door Peter de Nooij. Peter is al jaren klant bij Vastrecht.

Als u meer wilt weten over de inhoud en de wording van deze thriller, ga dan naar: https://tangovanbedrog.nl en lees alvast een paar fragmenten. Daar kunt u ook een exemplaar reserveren. Naast een papieren versie (€ 19,95 plus verzendkosten) is er uiteraard een e-book (€ 9,95). Natuurlijk kunt u de bestelling ook plaatsen via Bol.com, Bruna.nl, Libris.nl, Selexyz, Standaard.be of gewoon binnenlopen bij de lokale boekhandel.

CA’ DEL GALLO

Een relatie van ons heeft een prachtige gerestaureerde boerderij in de mooie heuvels van Toscane, genaamd Ca’ del Gallo. Bent u op zoek naar een speciaal vakantieplekje in Italië, bekijk dan zeker even zijn website.
Website

Attached Language Services

Attached Language Services zorgt voor vertaling van en naar vrijwel elke taal. Accuratesse en snelheid vormen samen de formule die Attached een waardevolle partner maakt.

Website

Scenting Flowers

Scenting Flowers ofwel Geurende Bloemen is gespecialiseerd in bijzonder bloemwerk voor grote en kleine evenementen. Kwaliteit, stijl, creativiteit en passie voor bloemen zijn de kenmerken van het bedrijf in de Haagse binnenstad.

Website

Non-profit organisaties

Stichting Vrienden van het Alyn Hospital

Onze goede relatie Arnold Troostwijk fietst geld bij elkaar voor het Alyn Hospitaal in Jerusalem. Arnold bereidt zich het hele jaar voor op 5 dagen fietsen in Israël. Met deze 5 daagse fietstocht in het noorden van Israel willen ze fondsen werven voor de kinderen in Alyn met een fysieke beperking. Het ziekenhuis helpt ongeacht religieuze of etnische achtergrond.

Voor de kinderen van Alyn gaat hij op de fiets en hoopt op veel steun.

Mocht u dit ook willen steunen, dan kunt u uw gift overmaken naar:
Stichting vrienden van het Alyn Hospital (is een ANBI)
NL14ABNA0549343997
Onder vermelding: Arnold Troostwijk
De gift is aftrekbaar en natuurlijk ontvangt u een bevestiging van de sponsoring.

Via de weblog, houdt hij zijn voorbereidingen bij en zijn ervaringen tijdens de tocht.

Zie ook: www.alyn.org/about-us/about-alyn-hospital

Stelvio for Life

Ward van der Torren
Adviseur ondernemers

Stelvio for Live

Mijn goede doel voor 2019 is Stelvio for Life. Op 31 augustus 2019 ga ik de Stelvio, één van de hoogste en meest iconische bergpassen in Europa, op de fiets beklimmen. Een beklimming vanuit het Italiaanse Bormio van 21 kilometer lang en 1.533 meter omhoog. Dit doe ik voor CPCT (Center for Personlised Cancer Treatment), fundamenteel onderzoek naar een persoonlijke, op de patiënt en zijn/haar specifieke kanker toegespitste behandeling, gebaseerd op DNA-analyse.

De reden waarom ik dit doe is tweeledig;
Ten eerste is het, helaas, nog steeds zo dat ondanks de technologische sprongen en kennis er te veel mensen overlijden aan kanker. Hoewel er veel vormen van kanker te behandelen zijn, zijn er nog steeds vormen van kanker waar niets tegen te doen is.
De tweede reden is van persoonlijke aard. Bijna 4 jaar geleden is mijn vader aan kanker overleden.

Mijn vader was medicus en met dat in gedachten ben ik gaan zoeken naar een goed doel waar hij zich in zou kunnen vinden en waarvan ik ook met een grote zekerheid van weet dat hij daar volledig achter zou staan.

In 2017 heb ik ook al eens meegedaan aan Stelvio for life. Helaas was het weer toen zo slecht (regen en sneeuw!) dat we tot ‘maar’ halverwege de beklimming. Omdat het voor mij als ‘unfinished business’ voelt, wil ik de uitdaging nog een keer aangaan. Maar nu met een beetje extra: na de beklimming vanuit Bormio wil ik ook nog de beklimming vanuit Prato doen, die zo mogelijk, nog mooier en iconischer is dan de beklimming vanuit Bormio.

Het streefbedrag om op te halen is €1 per hoogtemeter, dus €1.533 in totaal. Helpt u mee om dit doel te verwezenlijken en een stap te zetten naar een behandeling op maat voor kanker?

Doneren kan via de volgende link: https://www.stelvioforlife.nl/deelnemers/1151/

Meer informatie over Stelvio for Life vindt u hier: https://www.stelvioforlife.nl/about/, en over CPCT hier: https://www.cpct.nl/over-cpct/

Dank u wel!

Stichting Rusthof

Hofje “De Rusthof” werd in 1841 door Elisabeth Groen van Prinsterer – van der Hoop gesticht en is één van de ongeveer 10 nog bestaande liefdadigheidshofjes in Den Haag. Het ligt in het centrum van Den Haag achter het Lange Voorhout. Het hofje is een rijksmonument. Willemijn van Sandick is een van de bestuursleden van deze stichting.

Rusthof bezoeken?
Hofje Rusthof is gelegen aan de Parkstraat 41-61, vlak achter het Lange Voorhout, in Buurtschap Centrum 2005 midden in Den Haag.

Bezoektijden
Het hofje is te bezichtigen dagelijks van 10.00 – 17.00 uur
Houdt u zich dan wel a.u.b. aan het volgende:
– Respecteer de privacy van de bewoners. Kijk niet bij de mensen naar binnen.
– Respecteer de rust van het hofje.

Ipse de Bruggen

Zorgt voor mensen met een (verstandelijke) handicap, met wooneenheden, dagbestedingen, behandelcentra, etc. De Vrienden van Ipse de Bruggen maken daarbij zaken mogelijk waarvoor via AWBZ en anderszins geen geld is. Willemijn van Sandick van Vastrecht is secretaris van het bestuur van de Vrienden.