070 - 31 31 000 info@vastrecht.com

Bedrijfsadministratie

fullservice administratiekantoor

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar administratiekantoor in Den Haag bent u bij Vastrecht aan het juiste adres. Wij werken vanuit een fullservice gedachte: door u alle mogelijke ondersteuning te bieden, onderstrepen we onze toegevoegde waarde. We willen graag dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw administratie. Daarom doen wij er alles aan om u op het gebied van administratie volledig te ontzorgen. Zo kunt u uw administratie met een gerust hart bij ons achterlaten en u focussen op andere zaken binnen uw onderneming. Wij werken met exact online en wanneer u een abonnement hebt bij een ander boekhoudprogramma, kunnen wij u uiteraard daar ook mee van dienst zijn.

 

U kunt bij ons administratiekantoor terecht voor:

  • Financiële administratie
  • Salarisadministratie
  • BTW aangiften
  • Advies

Uw administratiekantoor

Waarom uw administratie uitbesteden aan Vastrecht?

N

Vastrecht is expert

De ene ondernemer heeft meer talent voor en/of interesse in de administratieve afhandeling van zijn werk dan de andere. Geen probleem: Vastrecht biedt de ondersteuning die u nodig heeft en waar u zich comfortabel bij voelt.

N

Vastrecht is breed inzetbaar

Als onderdeel van onze full service voor ondernemers kan Vastrecht ook uw loonadministratie verzorgen, loonstrookjes opleveren en de maandelijkse aangifte loonheffing regelen.

N

Vastrecht denkt met u mee

Tot slot kunnen we de taken aan de hand van een beschikbaar budget ook tussen u en Vastrecht verdelen, om zo de administratiekosten in de hand te houden.

Neem contact op met:

Nadine Vestering

Nadine Vestering

Adviseur Ondernemers

Laura Overes

Laura Overes

Assistent ondernemers

Paul Storm

Paul Storm

Adviseur ondernemers

Marius Meijer

Marius Meijer

Accountant

Marc van Dijk

Marc van Dijk

Adviseur Ondernemers

Florentijn van der Drift

Algemeen assistent