070 - 31 31 000 info@vastrecht.com

Bedrijfsadministratie

fullservice administratiekantoor

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar administratiekantoor in Den Haag bent u bij Vastrecht aan het juiste adres. Wij werken vanuit een fullservice gedachte: door u alle mogelijke ondersteuning te bieden, onderstrepen we onze toegevoegde waarde. We willen graag dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw administratie. Daarom doen wij er alles aan om u op het gebied van administratie volledig te ontzorgen. Zo kunt u uw administratie met een gerust hart bij ons achterlaten en u focussen op andere zaken binnen uw onderneming. Wij werken met exact online en wanneer u een abonnement hebt bij een ander boekhoudprogramma, kunnen wij u uiteraard daar ook mee van dienst zijn.

 

U kunt bij ons administratiekantoor terecht voor:

  • Financiële administratie
  • Salarisadministratie
  • BTW aangiften
  • Advies

Uw administratiekantoor

Waarom uw administratie uitbesteden aan Vastrecht?

N

Vastrecht is expert

De ene ondernemer heeft meer talent voor en/of interesse in de administratieve afhandeling van zijn werk dan de andere. Geen probleem: Vastrecht biedt de ondersteuning die u nodig heeft en waar u zich comfortabel bij voelt.

N

Vastrecht is breed inzetbaar

Als onderdeel van onze full service voor ondernemers kan Vastrecht ook uw loonadministratie verzorgen, loonstrookjes opleveren en de maandelijkse aangifte loonheffing regelen.

N

Vastrecht denkt met u mee

Tot slot kunnen we de taken aan de hand van een beschikbaar budget ook tussen u en Vastrecht verdelen, om zo de administratiekosten in de hand te houden.

Neem contact op met:

Paul Storm

Paul Storm

Adviseur ondernemers

Laura Overes

Laura Overes

Assistent ondernemers

Elise Defaix

Elise Defaix

Adviseur ondernemers

Marius Meijer

Marius Meijer

Accountant

Marc van Dijk

Marc van Dijk

Adviseur